OVER CURAÇAO BUNGALOW

De moderne villa's van Curaçao Bungalows liggen op het beveiligde resort Villapark Fontein. Gelegen op het Westelijke deel van het eiland, vind je hier midden in de natuur de rust die je in een vakantie zoekt.  Vlakbij de Flamingo's van Jan Kok en de prachtige stranden van Porto Marie en Cas Abou. Ook het Christoffelpark ligt op dit deel van het eiland. Je kunt je wagen aan het beklimmen van de hoogste berg van Curaçao of een mooie wandeling maken in de omgeving.

 

Wie van duiken houdt kan hier zijn hart verliezen aan de koraalriffen van Rif St. Marie, Porto Marie en Playa Kalki.

In de buurt zitten goede restaurants, gezellige barretjes en een supermarkt, dokter en apotheek. Toch ligt Willemstad slechts op een half uur rijden afstand en ben je vanaf het vliegveld in een kwartier op bestemming.

 

Bij aankomstt ontvang je een informatiemagazine over de omgeving. Voor meer insider tips kun je terecht op onze Facebook en Instagram.

 

OVER ONS

Even voorstellen, wij zijn Linde en Anneke en samen verhuren wij deze moderne villa's op Curaçao. Anneke, de eigenaresse, is ondernemer en woont al ruim 10 jaar met heel veel plezier op het eiland. Ze kent het als geen ander en weet waar je moet zijn voor de meest tropische cocktails tot de lekkerste lokale funchi. Linde heeft zich recent op het eiland gevestigd. Naast het helpen met de verhuur van Curaçcao Bungalows, is ook zij een ondernemer.   

 

Met veel plezier ontvangen wij gasten van over de hele wereld en combineren zowel het thuisgevoel als de Caribbische island vibes.